Menu

Ny i klubben

Velkommen ny træner, trænerassistent eller holdleder i Harlev IK Fodbold.

Når du bliver tilknyttet i Harlev IK Fodbold, skal du samtidig oprettes i KlubOffice og tildeles de relevante klub- og holdhverv. 
KlubOffice er DBUs medlems-, administrations- og kontingentsystem, som også sikre os at vi håndtere informationerne efter persondataforordning GDPR. 

Der er ligeledes også et lovkrav, at enhver forening og organisation, hvor medarbejderne har direkte kontakt med børn og unge under 15 år, skal indhente børneattest. Det gælder uanset om medarbejderne er frivillige eller ansatte i foreningen - men det handler også om, at vores medlemmer kan færdes trygt i vores klub. 

Det tager os ikke lang tid, at indhente et børneattest, og vi indhenter hellere en for meget end en for lidt. I den forbindelse SKAL kommende trænere indtaste deres cpr. nummer - vi følger naturligvis gældende GDPR regler!

Du skal oprette en profil på mitdbu.dk og efterfølgende anmode om kluberhvervet "Klubperson" - læs mere her - husk profilfoto!
VIGTIGT: Under bemærkninger skrives hvilket hold man skal tilknyttes!

Vi har også en Facebook gruppe du med fordel kan anmode om medlemsskab i - dette gøres ved at trykke på dette link. Gruppen bruges til at formidle om alt fra baneforhold, nyheder, kommende arrangementer, ris og ros mm.

Luk