Menu

Indsamling

Der er etableret en gruppe med lokale kræfter som står i spidsen for indsamlingen til projektet, der er organiseret omkring en række målgrupper og aktiviteter. 

Rammerne omkring projektet tillader, at donationer og bidrag må synliggøres i form af bandereklamer og synliggørelse af firmanavne, logoer mv. så der er gode muligheder for at skabe modydelser og langvarige samarbejder omkring kunstgræsbanen. Vi håber, at gode lokale kræfter kunne være interesseret i et samarbejde omkring projektet uden at det involverer økonomiske donationer, fx bidrag og hjælp til levering af materialer, rydning af området mv.  

Herudover har vi allerede gode lokale initiativer og traditioner som dedikerer deres overskud til projektet – fx Det Østjyske Bakkeløb som gennem mange år har været en fast tradition for cykelryttere i Østjylland og vores eget lokale Børnesponsor Cykelløb. 

Bliv græssponsor - køb en kvm. af kunstbanen 

Du har mulighed for at købe en kvm. af kunstbanen og derved støtte projektet. En kvm. koster 250 kr., og vi har behov for, at vi alle køber, så vi får banen solgt. Køber du minimum en kvm. bliver dit navn vist på støttetavlen ved banen - køber du 10 kommer du i kategorien sølvsponsor. Køber du 20 kommer du i sektionen for guldsponsorer og køber du 30 kvm. og støtter projektet med 7500 kr. bliver du vist i kategorien platinsponsor, se mere. Alle beløb tæller og modtages med glæde og taknemmelighed og kan indbetales via Mobilepay eller DGI Gavefond. Se mere om privat indsamling her

Sådan støtter du

DGI Gavefond, fradragsberettigede donationer til projektet

Der er etableret en DGI gavefond til projektet (du finder linket her). Herfra kan du bidrage til projektet – alle beløb tæller og modtages med glæde og taknemmelighed og er fradragsberettiget. DGI's gavefond er godkendt af skattemyndighederne og din indbetaling er derfor fradragsberettiget. 

MobilePay - hurtig og nemt bidrag til projektet

Projektets mobilepay nummer er 11 23 30 – så hvis du er ved at sælge ungernes gamle sko eller støvler og ønsker at betalingen går til projektet eller den indløste pant fra en fest skal bruges på et godt formål, kan vi kun opfordre og bakke op om det.

Bliv erhvervspartner og støt projektet

Er du erhvervsdrivende har vi udviklet en samlet pakke med forskellige modeller for bidrag til projektet og tilhørende synlighed og eksponering for dig som virksomhed på og omkring anlægget. Både når det står færdigt, men selvfølgelig også undervejs i selve projektfasen i forbindelse med offentliggørelsen af et bidrag. Se mere om erhvervspakkerne via linket her

 

Luk