Menu

Erhverv

En vigtig forudsætning for at komme i mål med projektet er, at vi får sponsorstøtte. Vi tror på, at Harlev kun er attraktiv at bosætte sig i, hvis der er attraktive tilbud til borgerne. 

Som en af byens største foreninger med +350 medlemmer, er du med din støtte til projektet med til at sikre, at vi har et tidssvarende tilbud til vores medlemmer, byens børn, unge og voksne. Det kan være godt for din virksomhed, som måske har kunder eller ansatte i nærområdet eller potentielle kunder, som også overvejer flere tilbud, inden de siger ja tak til din virksomhed.

De forskellige sponsorpakker er beskrevet herunder. Særskilte aftaler med andet indhold kan indgås. 

Priserne på sponsoraterne er lavet, så der er masser af reklameværdi i dem og dermed er  fradragsberettiget. Alle sponsorer vil blive særskilt annonceret på denne hjemmeside og på Harlev Kunstgræsbanes Facebook-side, samt på relevante Harlev sider med flere end 3.500 lokale medlemmer. 

At blive sponsor for kunstgræsbane-projektet er en unik mulighed for, at blive en del af det helt særlige fællesskab og evnen til at løfte Harlev i samlet flok. Se mere om erhvervspakkerne via linket her.

 

Luk